Kinos maakt bijzondere revalidatie toegankelijk

Nieuws

18 januari 2019

Zorgpraktijken 1.5 gaat over in één EPD (Elektronisch Patiënten Dossier)

Zorgpraktijken 1.5 bestaat uit Kinos, Handencentrum.eu en Handtherapie Nederland. We gaan nu over naar één gezamenlijk EPD (Elektronisch Patiënten Dossier). 

Eerder is al aangekodigd dat Zorgpraktijken 1.5, Kinos Revalidatie en Handencentrum.eu over zal nemen om samen met de huidige aandeelhouders de groep van specialistische, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige hand, pols en schouderzorg toegankelijk te maken voor patiënten in heel Nederland. 

Kinos Revalidatie (www.kinos.nl) is opgericht in 2012 en is actief op het gebied van medisch specialistische hand-, pols en schouder revalidatiezorg. Handencentrum.eu (Handencentrum Revalidatie BV) is sinds 2005 actief op het gebied van gespecialiseerde fysiotherapie en ergotherapie voor de hand en pols. In januari 2016 zijn Kinos Revalidatie en Handencentrum.eu samengegaan, waarna ze nu samen de volgende stap nemen door zich aan te sluiten bij Zorgpraktijken 1.5.

Voor reacties, opmerkingen, aanbevelingen en meer informatie, kunt u contact op te nemen met: (085) 273 59 84 of e-mailen naar [email protected]